Runda fönster

OM du ska köpa nya runda fönster så kontakta definitivt Naturfönster i Lenhovda. De har fina fönster.

Info….

Bygg ditt halvrunda fönster här och få pris priser direkt, skicka in order / beställning eller spara den till senare och få den mailad till dig som offert förfrågan.
Halvrunda fönster halvmåne 3 glas fast.. Färg vit NCS S0502-Y. Finns andra färger som tillval.
Fast halvrunt fönster, bygg din egen direkt här i vår webshop, specialtillverkade för ditt hus, designade av dig. VI tillverkar dina Fasta 3 glas halvrunda fönster, precis efter ditt önskemål. Här i vår webshop kan du desgina dem precis som du själv vill ha dem. I vår webshop hittar du pris, priser på fönsterdörr, som standard ser du en fönster eller dörr med vit färg, NCS S0502-Y på trä och RAL 9010 på alumium, vill ha andra färger kan du lätt välja det. Priset är även beroende av andra tillval så som spröjs, andra glas.
Du bestämmer själv mått och hängning, om det ska vara helglas eller bröstning på dina 3 glas fönster.
Som standard på trä är de vita NCS S0502-Y på utsida och insida, men du kan välja själv vilken färg du vill ha. På träfönster väljer du bland alla NCS färger, på aluminium väljer du bland alla RAL färger. Standardfärg på aluminium är RAL 9010.

De vanligaste dimensionerna på halvrunda fönster halvmåne 3 glas. är modulmått som finns i vår webshop men det finns även andra mått. Vad kostar halvrunda fönster , vad är pris priser? Ja, vill du ha special kan vi erbjuda det också mot en tilläggskostnad. Hittar du inte det du söker är du välkommen att kontakta oss.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *