Spröjsade fönster

Om du vill ha spröjsade fönster i hög kvalitet så kolla med Naturfönster.

Fönster med spröjs och spröjsade fönster

Nytillverkade kulturfönster i gammal stil. Natur fönster & dörrbyggeri hittar du allmogefönster och kulturfönster. Gamla fönster med gamla fönsterspröjs och fönsterdörrar som har ett utseende och kvalitet som finns i sekelskiftesfönster och tunna fönsterbågar för bästa ljusinsläpp. Spröjs finns både som löstagbara och fasta. Akta eller duplex, löstagbara eller fasta, spröjsade spröjsat fönster, spröjsar spröjs fönster. Fönster med spröjs, fönster spröjs.

Om du är ute efter klassiska fönster i trä är vi glada att kunna uppfylla dina önskemål. Naturfönster tillverkar produkter av garanterat hög kvalité, från tätvuxen furu och kärnvirke av absolut högsta kvalité och tillverkade enligt traditionella metoder. Vackra spröjs från Natur höjer dina nya fönster ett steg till.

Husets ålder, när det är byggt tillsammans med ditt tycke och smak, ihop med din budget avgör vilken typ av fönster som du ska välja. Det är alltid lönsamt energimässigt att montera Naturfönster och dörrar, alla våra fönster är så kallade energifönster med den nya generationens lågemissionsglas med superenergiglas. Glaset har dels en liten metallyta som fungerar som ett filter som släpper igenom solens ljus och strålar in i ditt hus, men rumsvärmen som är kortstrålig släpps inte ut igen igenom glaset. Detta ihop med att glasen är fyllda med argongas som är ultraisolerande gör att dina uppvärmningskostnader sänks med upp emot 35 % med Naturfönster.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *