Parfönsterdörrar

Letar du parfönsterdörrar så kolla med Naturfönster. Så här säger de.

Parfönsterdörr parfönsterdörrar dubbeldörrar pardörrar par fönsterdörrarfrån Natur dörrbyggeri.

Köper du fönsterdörrar till en helårsbostad bör du välja 3 glas, och då den nya typ av energiglas som Natur tillverkar. Både för komfort, värmebesparing och inte minst för ljudisolering.

Du bör även tänka på att energikostnaden i framtiden inte lär bli lägre. Du ska framtidissäkra dina fönsterdörrar och det gör du med Naturs dörrar. Ska du bo i huset året runt, behövs 3 glas dörrar för ett skönt inomhusklimat. 2-glas passar bäst i sommarhus, garage och förråd.

Naturs 3 glas parfönsterdörr parfönsterdörrar dubbeldörrar pardörrarhar dels bra spalt mellan glasen för bättre isolering, samt att vi fyller glasen med argongas. Argon gör att kylan får svårare att vandra utifrån o ch genom glaspaketet in i ditt hus.

Natur belägger även ytterglaset med en tunn metallfilm, en så kallad lågemissionsyta som hjälper solens ljus och strålar att vandra igenom glaset, men som försvårar för rumsvärmen att stråla ut genom glaset.

Därför är Naturs 3 glas fönsterdörrar med energiglas upp till dubbelt så bra isolerade än vad 3 glas var var för bara några år sen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *