Pvc fönster

Om du ska köpa pvc fönster så kontakta Naturfönster. Deras hållbara fönster Cirkulär är verkligen bra.

Hållbara pvc fönster från Naturfönster

Våra pvc-fönster tillverkas utan bly och tungmetaller, de tillverkas till hälften av återvunnen pvc och hållbarheten är mycket lång. Dessutom behövs de inte underhållas, målas, kittas bara torka av fönstret, håll det rent så håller Cirkulär en livstid eller tvä.Du kan måttbeställa dina pvc-fönster i alla storlekar, i alla färger (se vår unika färg Palette) och du kan få dem med spröjs, poster och vi tillverar även dörrar, skjutdörrar och vikdörrar fullt vinterisolerade i pvc, för minimal miljöpåverkan och maximal livslängd.

Färg på pvc-fönster som håller. Vill du ha färg på dina pvc-fönster så ger Naturfönsters Palette färgalternativ som håller. Vi har tagit fram de 10 vanligaste Svenska Fönsterfärgerna, och lagt in de i vårt pvc-fönster Cirkulär. Färgen är så hållbara att vi vågar ge dig 10 års garanti även på svarta fönster.Vi kan även erbjuda folie i ek, bok, svart ek, lärk och många andra träimitationer.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *