Skjutdörrar trä

Fina skjutdörrar trä tillverkas av Naturfönster.

Alla Naturfönsters skjutdörrar är fullt vinterisolerade med den nya generationens lågemissionsglas energieffektiv skjutdörr med absolut bästa isolering.Alla skjutdörrar har energiglas med låg emissionskikt. Alla våra skjutdörrar har 3 glas. Låg emissions skikt innebär att man sätter en liten metallyta på ytter glaset eller alla tre glasen. lågemmissionskiktet fungerar så att han släpper in solens ljus varm medans kortvågiga strålar, alltså det som är rumsvärme blockeras så att värmen behålls i huset. Dessutom har våra energiglas argon gas mellan glasen Vilket ytterligare förstärker isoleringen eftersom Argon gas isolerar bättre än luft. Glaskassetterna är dessutom hermetiskt tillslutna. Mycket tekniskt här, men det du behöver komma ihåg är att våra skjutdörrar har tre glas och är fullt vinterisolerade. Så bra att du kan sätta dem direkt det mycket väg utan att det blir kallras.Skjutdörrar för uterum.Vill du bygga ett vinterisolerat uterum så passar alla Naturs produkter alldeles utmärkt eftersom de är fullt vinterisolerade. En skjutdörr i trä eller trä aluminium som Natur tillverkar med energiglas ge både ett härligt ljusinsläpp ramen så att du kan ha ett uterum uppvärmt Året Runt. Du får helt enkelt ett extra rum i ditt hus som du kan använda fullt ut Året Runt.Skjutdörrar för altan och uterum hos Naturfönster håller högsta kvalitet och varje skjutdörr är anpassat direkt till ditt hus eftersom det är du som väljer hur den ska se ut Jaha vilken öppning den ska ha om den ska ha spröjs eller inte.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *